PARTICULIER

WERKWIJZE PARTICULIER

Een persoonlijke kennismaking is de start. Ik kom bij je langs om samen te bekijken wat de wensen en behoeften zijn. Ook kan ik meteen een kijkje nemen in het huis of de ruimte. Het doel is om alle wensen te verwerken in een praktisch, leefbaar en sfeervol plan.
Na de vrijblijvende intake zal ik een offerte uitwerken, waarin precies staat wat je van mij mag verwachten, wat de tijdsplanning is en wat de kosten zijn. Wanneer alles naar wens is ga ik voor jullie aan de slag.
Tijdens de presentatie van het plan, zal ik het ontwerp mondeling toelichten. We nemen het stap voor stap door en ik maak het concept visueel en inzichtelijk aan de hand van tekeningen en moodboards. Dit plan blijft in jullie bezit om nog eens op het gemak door te kunnen nemen en mee te kunnen nemen bij het doen van inkopen.
Na de presentatie start jullie interieur project. Jullie zijn vrij om te beslissen wat je wel of niet wilt uitvoeren. Eventueel sta ik klaar voor verdere project begeleiding, denkend aan inkoop, uitvoering en project coördinatie. Ik zal er dan op toezien dat jullie wensen gerealiseerd worden.

Heb je toch nog vragen of interesse in een vrijblijvende intake neem dan gerust contact op!