ZAKELIJK

WERKWIJZE ZAKELIJK

Let’s build some business together!
Juist ook zakelijk is inrichting en sfeer heel belangrijk. Creëer meer beleving bij uw gasten, verhoog de werknemerstevredenheid, benut uw ruimte optimaal.
Akoestiek, sfeer en efficiëntie zijn steekwoorden die belangrijk zijn in zakelijke ruimtes. Graag help ik met het advies, een nog succesvollere onderneming te creëren.

De modules voor zakelijke projecten:
>Ontwerp en indeling
>Inmeten en maatwerktekening
>Lichtplan
>Akoestiek
>Kleuren- en materialenplan
>Meubelplan
>Shopkaart (verkoopadressen)
>Styling (inclusief groenstyling)
>Projectbegeleiding

Je bent geheel vrij een enkele module te kiezen of een pakket samen te stellen.

Bij interesse zal een intakegesprek volgen, ik kom het liefst langs om een goede indruk te krijgen.
Na de vrijblijvende intake zal ik een offerte uitwerken, waarin precies staat wat je van mij mag verwachten, wat de tijdsplanning is en wat de kosten zijn. Wanneer alles naar wens is ga ik voor jullie aan de slag. Tijdens de presentatie van het plan, zal ik het ontwerp mondeling toelichten. We nemen het stap voor stap door en ik maak het concept visueel en inzichtelijk aan de hand van tekeningen en moodboards. Dit plan blijft in jullie bezit om nog eens op het gemak door te kunnen nemen en mee te kunnen nemen bij het doen van inkopen.
Na de presentatie start jullie interieurproject. Jullie zijn vrij om te beslissen wat je wel of niet wilt uitvoeren. Eventueel sta ik klaar voor verdere project begeleiding, denkend aan inkoop, uitvoering en project coördinatie. Ik zal er dan op toezien dat jullie wensen gerealiseerd worden.
Heb je toch nog vragen of interesse in een vrijblijvende intake neem dan gerust contact op!