VERKOOPSTYLING

‘ Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.’
De woningmarkt is de afgelopen jaren enorm veranderd, dus de manier waarop je een huis verkoopt is ook volop in ontwikkeling. Speciaal voor de verkoop van jouw woning adviseren wij voor een optimale presentatie. Verkoopstyling zorgt ervoor dat een huis optimaal gepresenteerd wordt voor de verkoop en voor een breed publiek. Hierbij kijken we met een professionele blik naar de inrichting, het kleurgebruik en het onderhoud van de woning. Ook adviseren we in de manier van
presenteren op websites als Funda en tijdens bezichtigingen. Wij werken als verkoopstylist vanuit Rossum (gld) vooral voor de gemeente Zaltbommel en Maasdriel. Buiten deze regio zijn wij in overleg in te schakelen. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in woningfotografie. De eerste selectie begint tegenwoordig al op het internet. Een mooi gepresenteerd huis in styling en presentatie wordt beter bekeken, maar verkoopt ook sneller en tegen een betere prijs!

Tarief: vanaf €195,- voor de inventarisatie, afspraak en het adviesrapport dat zelf wordt uitgevoerd. De prijs is afhankelijk van het aantal woonruimten.
* het is ook mogelijk de woning door ons te laten fotograferen voor presentatiemateriaal.