SEIZOENSTYLING EN EVENTS

Seizoenen, speciale gelegenheden (zoals feesten), Kerst of Pasen. Er is altijd wel iets bijzonders van te maken. Met ieder seizoen verandert de gemoedstoestand van de mens. Ook de sfeer in huis is in elk seizoen anders. Ik kan helpen om de sfeer van het seizoen of de gelegenheid en die van je woning op elkaar af te stemmen. Ik adviseer hoe je het huis een neutrale basis kunt geven, zodat deze per seizoen of gelegenheid mee te stylen is. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van passende accessoires en toepassing van kleur – en materiaalaccenten van tijdelijke aard.
Uiteraard is het ook mogelijk een seizoenstyling op uw bedrijf uit te laten voeren. Dit kan variëren van de aankleding van de balie in de receptie tot styling van een ruimte in uw bedrijf.
Een bijzonder onderdeel binnen de seizoenstyling is het kerstarrangement. Het gaat hierbij om hulp bij het sfeervol aanbrengen (en weghalen) van kerstdecoratie. Vooral voor ouderen levert aanbrengen van de kerstversiering en in het bijzonder de kerstboom nogal wat uitdagingen op. Omdat deze dienst rond de kerstperiode veelgevraagd is, geldt vol is vol.
Organiseer je een feestje en wil je dat het er top uitziet? We stylen ook kleinschalige events, feestjes en intieme weddings, helemaal naar jouw smaak en wensen.

We bieden eenmalige styling, maar ook abonnementen van 4x of 6x per jaar (tijd en gelegenheid naar keuze).

Tarief: vanaf €125,- voor inventarisatie, advies en uitvoering (excl. inkopen materialen n.a.v. budget)
De prijs is afhankelijk van het aantal (woon)ruimten.