OVER BOHJERTE

Hi
Hi! Ik ben Marlous Steevens- de Vries, de vrouw achter Bohjerte. Wat leuk je hier te ontmoeten! Graag vertel ik je hieronder wat over de studio, mijn passie en mijzelf, zo is het net of je me al een beetje kent. Samen met mijn lieve man en 2 kindjes (Ava en Faas) woon ik in een oud (1910) vrijstaand huis in Rossum(gld). We wonen er nu 9 jaar en hebben iedere ruimte al eens grondig aangepakt en/of verbouwd… maar natuurlijk zijn er altijd nieuwe plannen!
Naast mijn gezin geniet ik van de zon en het strand. Ik heb een zwak voor prachtig opgemaakte koekjes, mooie kaartjes en labels. Avonden met familie, vrienden, spelletjes, een goed glas wijn en lekkere hapjes, kunnen er niet genoeg zijn! Ieder jaar vieren we wel een keer vakantie in Denemarken, het liefst koop ik daar een zomerhuisje met rozenbottelhaag en zandpaadje naar het strand (imagine!). Mensen om me heen, een lange buitentafel en een goed boek maken het droomplaatje compleet.

Bohjerte
Bohjerte staat voor leven en wonen vanuit je hart. Slow Living een term die je steeds meer hoort, de Scandinavische manier van leven, Hygge, ofwel bewust leven en genieten… en dat is wat ik graag doe en wil overbrengen in en met mijn werk als interieurontwerper.

Tof werk
En zeker geen standaard werk! Ik houd van het combineren van stijlen en persoonlijke items, zodat er een spannend en uniek geheel ontstaat, wat leefbaar is en waarbij iedereen zich thuis voelt. Graag help ik je op weg met slimme oplossingen of een stijlplan!
Na eerst 5 jaar met veel passie te hebben gewerkt als lifestyle fotograaf, waarbij ik kinder-, baby- en gezinsfoto’s maakte, maar ook bruiloften, veel producten en interieurs mocht vastleggen, besloot ik mijn andere passie interieurontwerp op te pakken en de (kennis van) fotografie als ondersteuning te gebruiken. Begin 2014 behaalde ik na 3 jaar mijn diploma tot Master of Interior Design, met dit diploma heb ik naast creativiteit ook een sterke basis.
De combinatie van ontwerpen, stylen, het bezig zijn met nieuwe technieken, materialen én de fotografie vormen mijn passie. Ondertussen is het ook nog een fijne uitdaging om iedere dag nieuwe dingen en producten te ontdekken en te blijven leren.

Freelance
Spreekt mijn werk je aan en wil je graag zakelijk samenwerken? Denkend aan product/sfeerfoto’s, promotiewerk, grafisch ontwerp en of styling. Neem contact op LEUK!

Voor dagelijkse inspiratie ben ik ook te vinden op instagram, kijk en lees je mee?